Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Retail Uitzendbureau

» De organisatie
» Onze diensten
» Werken als retailmedewerker?
» Partners
» Offerte aanvraag
» Contact

Op zoek naar tijdelijk of vast personeel? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Werkwijze XL Retail Uitzendbureau

In samenwerking met onze opdrachtgevers stellen wij de behoefte aan het soort en aantal retailmedewerkers vast. Wij bespreken de wensen van de opdrachtgever en het profiel waaraan onze mensen moeten voldoen.

Retailmedewerkers

Om als retail uitzendbureau snel te kunnen schakelen werken wij met geprepareerde pools met retailmedewerkers. Flexibiliteit, brede inzetbaarheid, uitstraling, korte inwerktijd en kennis van zaken staan bij onze promotors centraal.

Door een exacte en doorlopende administratie van de beschikbaarheid van deze kandidaten kunnen wij snel en efficient schakelen. Wij beheren een landelijke pool van circa 350 parttime en/of fulltime retailmedewerkers.

Wij hanteren strenge criteria bij het selecteren van onze medewerkers. Natuurlijk representatief, uitstraling en goede communicatieve vaardigheden.

Nog belangrijker vinden wij de contactuele eigenschappen en klantvriendelijkheid van onze mensen. Zij zijn tenslotte de stem van uw bedrijf (en uw klanten).

Begeleiding

Desgewenst stellen wij een projectcoördinator aan die tijdens de werkzaamheden het aanspreekpunt is voor de organisatie.

Instructie

Onze medewerkers worden door ons vooraf duidelijk en volledig geïnformeerd over:

- de inhoud van het werk;
- de werkomstandigheden;
- de veiligheidsvoorschriften / huisregels van uw organisatie;
- de werktijden, werkduur, etc.;
- de contactpersonen / leidinggevenden etc;
- de gang van zaken omtrent uitbetalingen, sociale voorzieningen, reserveringen, inhoudingen, rechtspositieregelingen, etc.

Deze zaken leggen wij vast in een informatiebrief welke in samenspraak met de klant zal worden geformuleerd. Alle retailmedewerkers ontvangen naast een persoonlijke briefing een kopie van deze informatiebrief.

Facturatie / rapportage

Na de werkzaamheden verzorgen wij een complete en volledige rapportage. Ook ontvangt u na de werkzaamheden een gespecifieerde factuur met de afgesproken tarieven en gewerkte uren van de uitzendkrachten.