Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Retail Uitzendbureau

» De organisatie
» Onze diensten
» Werken als retailmedewerker?
» Partners
» Offerte aanvraag
» Contact

Op zoek naar tijdelijk of vast personeel? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

XL Retail Uitzendbureau

XL Retail Uitzendbureau is gespecialiseerd in het leveren van personeel voor winkel werkzaamheden. Van een dag(deel) tot enkelen weken. Voor korte eenmalige opdrachten tot structurele instroom. Van een winkelmedewerker in een grote keten tot magazijnwerk. Het aangaan van een duurzame relatie staat hierbij voorop. Niet eenmalig, maar ook voor meerdere projecten.

XL Retail Uitzendbureau is onderdeel van XL Uitzendbureau. Het uitzendbureau voor hoogopgeleide studenten met een bestand van meer dan 70.000 kandidaten in geheel Nederland. Via XL Studenten Uitzendbureau selecteren wij de beste kandidaten voor administratieve werkzaamheden.

Retail Pool

Wij beheren een pool van circa 500 ervaren retail medewerkers. Wij houden de beschikbaarheid en ervaringen van onze medewerkers nauwkeurig bij zodat wij de juiste personen op het juiste moment in de juiste kleding en voorwaarden kunnen inzetten.

Dekking

XL Retail Uitzendbureau actief in de geheel Nederland en werkt vanuit verschillende vestigingen.

Cultuur

Professioneel, ervaren, georganiseerd en net zo flexibel als onze doelgroep. Bekend en ingespeeld op ad-hocsituaties van welke aard of omvang dan ook. Persoonlijk, creatief en meedenkend. Dynamisch en gedreven. Vastbesloten om voor iedere specifieke uitdaging de juiste oplossing te vinden.

Referenties

Wij hebben reeds uiteenlopende opdrachten uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers. Zo kunt u denken aan grote bouwmarkten, shop-in-shop en (landelijke) supermarkten.

Werkwijze

In samenwerking met onze opdrachtgevers stellen wij de behoefte vast. Wij bespreken de wensen van de opdrachtgever en het profiel waaraan onze mensen moeten voldoen. Lees hier meer over onze werkwijze.